تاثیر گل کلم در حفظ میزان کلسترول خون

عصرايران- گل کلم، سبزي هم خانواده، کلم برگ، کلم بروکلي و... است که بومي کشور مديترانه شمال شرق مي باشد که در حال حاضر دربيشتر کشورها کشت مي شود. اگرچه گل کلم را مي توان خام، پخته شده و يا به عنوان ترشي مصرف کرد اما اين گل کلم خام است که بالاترين ارزش غذايي را دارد.دراين مطلب از سايت «ehow» به خواص اين سبزي مي پردازيم که خواندن آن مي تواند مفيد باشد.
? ماده اي به نام اليسين (allicin) موجود در گل کلم براي سلامت قلب و کاهش خطر سکته، معروف است.
? سلنيوم (Selenium) و ويتامين C موجود در اين گياه سيستم دفاعي بدن را تقويت مي کند.
? گل کلم براي حفظ ميزان کلسترول مفيد است.
? اين گياه که غني از فولات است در بهبود رشد سلول ها و تکثير آن نقش دارد.
? فيبر بالا در اين گياه سلامتي روده را بهبود مي بخشد و حتي در پيش گيري از سرطان کمک مي کند.
? به تازگي کشف شده است که گل کلم حاوي ماده اي به نام ايندول-?- کاربينول (Indole-?-Carbinol) مي باشد که از سرطان سينه و سرطان هاي ديگر زنانه پيش گيري مي کند.
? گل کلم خون و کبد را سم زدايي مي کند.
? سلفورافان (Sulforaphane) ماده موجود در اين گياه مي تواند ماده شيميايي سرطان زا را از بين ببرد و انتشار سلول هاي سرطاني حتي در مرحله آخر رشد آن ها را متوقف کند.
? فيتو کميکل موجود در گل کلم در کاهش دادن خطر بعضي از سرطان هاي ارثي موثر است.
? ويتامين C موجود در آن که نوعي آنتي اکسيدان مهمي است، علاوه بر بهبود سريع تر زخم، از پيري پوست نيز پيش گيري مي کند.
? مصرف گل کلم با زردچوبه مي تواند درمان موثري براي پيش گيري و حتي مانع انتشار سرطان پروستات به وجود آمده، شود.
? گل کلم براي رفع اختلالات کليه، مثانه، آسم، فشارخون بالا، آرتريت و يبوست نيز موثر است.