طرز تهیه کوکوی سبزیجات

کوکوي سبزيجات غذايي سالم است و براي افرادي که گوشت و مرغ نمي خورند اين کوکو با موادي که درونش است گزينه مناسب و بسيار خوشمزه اي است.

آماده سازي : 15 دقيقه
پخت : 30 دقيقه
مواد لازم براي 5 نفر :
گل کلم 1 پيمانه
هويج 1 پيمانه
قارچ 1/2 پيمانه
سيب زميني 1 عدد
نخود فرنگي 1/2 پيمانه
ذرت 1/2 پيمانه
فلفل دلمه 1/3 پيمانه
آرد 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ 5 عدد
بيکينگ پودر 1 قاشق چاي خوري
نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :
گل کلم ، هويج و نخود فرنگي و ذرت رو بخارپز ميکنيم سپس خيلي ريز خورد ميکنيم.
سيب زميني را رنده کرده و با آب شسته تا تمام نشاسته آن برود فلفل دلمه را نيز ريز خورد کرده و همه ي مواد را با هم خوب مخلوط ميکنيم.
سپس تخم مرغها را زده و به مخلوط اضافه و بعد آرد ميريزيم نمک و فلفل و بيکينگ پودر را ميزنيم.
ماهيتابه را با کمي روغن داغ کرده مايه را ريخته در ماهيتابه را گذاشته و بعد از اينکه زير کوکو پخت طرف ديگر کوکو را ميپزيم تا سرخ شود.
البته اين کوکو را هم مي شود کاملا در فر هم پخت يعني قالب را کمي چرب کرده و در فر قرار دهيد.

منبع: بريوني