در فصل پاییز چه غذاهایی نخوریم
در اين فصل بايد از خوردن چه غذاها و نوشيدنيهايي اجتناب کنيم؟ دکتر زارعيان در خصوص خوراکيهاي مغاير با مزاج در فصل پاييز ميگويد: غذاهاي آماده و حاضري (انواع ساندويچ سوسيس، کالباس، همبرگر... و پيتزا)، غذاهاي فريز شده يا مانده، سرخ کردنيها، انواع سس (سفيد، قرمز)، انواع رب، کنسروها، پنير پيتزا، انواع تنقلات بستهبنديشده (چيپس، پفک و شکلات)، کاکائو، قهوه، نسکافه، چاي پررنگ، غذاهاي کارخانهاي حاوي افزودنيها و طعمدهندهها، بادمجان، کلم و گل کلم، گوجه فرنگي نارس، خيار، خربزه، گوشت گاو و گوساله، ماهي شور و دودي، نان باگت، ترشيجات، ميوههاي ترش (ليموترش، گريپفروت، انار و پرتقال ترش)، آبليمو، آبغوره، سرکه، پنير شور و دوغ ترش بايد کمتر استفاده شود.
شلغم، موثرترين داروي سرماخوردگي
به ترشحاتي که از پشت حلق عبور ميکند، نزله و به ترشحاتي که از بيني خارج ميشود زکام ميگويند که به گفته دکتر زارعيان، اگر جلوي خروج اين ترشحات با مصرف دارو گرفته نشود، ترشحات عفوني و بيماري طولانيمدت خواهد شد. اين متخصص توصيه ميکند در مراحل اوليه احساس بروز سرماخوردگي مايعات گرم بنوشيد و انواع سوپ و شوربا را بدون ادويه ميل کنيد و در هواي آزاد (نه خيلي سرد) نفسهاي عميق بکشيد و براي خروج ترشحات و سبکي سر از بخور اکاليپتوس يا مرزنجوش يا آويشن يا بخور آب به تنهايي استفاده کنيد.