سیب‌زمینی سرخ‌کرده تبرئه شد

سيب‌زميني سرخ‌کرده، آب از لب و لوچه همه به راه مي‌اندازد. اگر جزو افراد رژيم‌بگير هستيد و هميشه چپ‌چپ به ظرف حاوي آن نگاه مي‌کنيد بايد بگوييم که سخت در اشتباهيد. لُب کلام اينکه سيب‌زميني سرخ‌کرده باعث چاقي نمي‌شود. مخلص کلام اينکه سيب‌زميني براي سلامتي مضر نيست و برعکس براي سالم و سرحال بودن بدن لازم و ضروري است.
«خبر نو» با اين مقدمه نوشت: اين سبزي نشاسته‌اي، از اسيدهاي پيچيده‌اي تشکيل شده است که حدود 50 درصد نيازهاي ما را تامين مي‌کند. البته همه اين خصوصيات مخصوص سيب‌زميني سرخ‌کرده‌هاي خانگي است، نه سيب‌زميني سرخ‌کرده‌هاي چرب و مضر صنعتي. در اين مطلب مي‌خواهيم از سيب‌زميني رفع اتهام کنيم.

ارزش غذايي سيب زميني
سيب‌زميني حاوي فيبرهاي غذايي، ويتامين B1 و ويتامين C و همچنين آهن و پتاسيم است. تمام اين ترکيبات براي سلامتي و تناسب اندام مفيد هستند.

سيب‌زميني سير مي‌کند
نشاسته موجود در سيب‌زميني باعث ايجاد احساس سيري زودهنگام مي‌شود. در نتيجه احساس گرسنگي‌تان زود برطرف شده و کمتر غذا مي‌خوريد.

سيب‌زميني آرامش مي‌دهد
سيب‌زميني حاوي تريپتوفان است. اين ترکيب موجود در مواد غذايي نشاسته‌اي باعث بروز آرامش روحي و حتي فراهم کردن خوابي راحت مي‌شود.

سيب‌زميني براي خوش‌خلقي
سيب‌زميني باعث ترشح آندورفين مي‌شود که به هورمون خوشبختي معروف است. هر چه ميزان اين هورمون در مغزتان بيشتر باشد حالتان بهتر مي‌شود و خوش‌خلق‌تر خواهيد بود.